18698372_1552786801412662_4047023472713861473_n

Læs her om andre der har nået deres mål igennem træning hos KCtraining

OCR atleter #OCRjyderne

Nanna Berlin, 25 år – Mål: OCR Eliten

Første mål er nået på blot 2 måneder! Nemlig at klare sig godt i den danske elite.
Nanna fik et skræddersyet træningsprogram som hun skulle følge i min. 8 uger. Derudover deltager hun jævnligt i Fælles træning. Nu skal der snart sættes nye mål.
Nanna“Jeg havde længe gået med en drøm om at blive en del at eliten inde for OCR, men var gået lidt i stå omkring min træning og målet om eliten virkede lidt uoverskuelig, så efter længe overvejelse tog jeg endelig kontakt til Katja. Katja var super imødekommende og lyttede til hvad mit mål og hvad mine forventninger var og ud fra det, sammensatte Katja et program som passede ind i min hverdag. Programmet er varierende så hver træning er udfordrende og effektiv så man ikke skal bruge flere timer hver dag. Allerede efter kort tid kunne jeg mærke en kæmpe forbedring og uden katjas hjælp havde jeg ikke nået mit mål så hurtigt”.

Marie-Louise, – Mål: Komme i eliten til de danske OCR (obstacles course race)
På bare 1,5 måneder lykkes det for Marie-Louise at nå sit mål. Udover styrke og løbeform fik hun bygget troen på at hun sagtens kunne.
19247640_1960443637522337_6961033970046269655_n “Jeg begyndte et forløb ved Katja midt marts’17. Jeg havde det sidste halvandet år prøvet OCR løb, men manglede teknik for at kunne begå mig i eliten indenfor feltet. Selvom der nu kun er gået halvanden måned, har jeg kunnet mærke stor forskel. Både rent teknisk, men også mentalt. I min situation, har den største hurdle været at tro på, at jeg kan. Her har Katja været en god sparringspartner, da hun har taget de mentale forhindringer sammen med mig og hjulpet mig videre, når jeg ikke selv troede på, at jeg kunne”.

 

 

Michael Alley, 50 år – Mål: Gennemføre sit første OCR (obstacles course race)
MichaelJeg havde Michael i forløb i ca 8 måneder. Han fik et fast træningsprogram han skulle følge – herudover mødtes vi ca 2 gange om ugen, hvor Michael fik personlig træning. Målet blev nået i oktober 2016 med et meget flot resultat.
“I November 2015 begyndte jeg at se nøje på mig selv. I min yngre år var jeg i top form og spillede Amerikansk fodbold i USA på et høj plan. Men NU jeg vejede 89 kg, var ked af min krop og savnede konkurrencen og formen. Jeg begyndte at tænke på hvilke mål jeg vil sætte for mig selv. Til Januar 2016 hørt jeg tilfældigt om Katja og hendes bedrifter i OCR verdenen. Der var noget der klikkede i mig, og jeg vidste nu hvad jeg ville. Jeg ville gennemfør Toughest til oktober. Jeg vidste godt at min alder var lidt i mod mig. Katja fik mig dog hurtig overbevist om at min alder ikke skulle stoppe mig. Jeg slår måske ikke eliten men at deltage i en sport jeg er blevet passioneret omkring var klart muligt. Hele vejen igennem støttede hun mig samtidigt med fik hun presset mig udover min egne grænser og lige pludselig kom dagen hvor jeg skulle løbe Toughest. Og ja det lykkedes!! Så fedt!!”