Refleksion over Sæson 2017

#OCRlife

Jeg har virkelig reflekteret meget over denne sæson. Nu vil jeg prøve at dele mine tanker med jer. Hold nu op hvor er der sket meget denne sæson, og hvor kunne jeg skrive meget, men vil prøve at gøre det kort 🙂


Skrevet af: Katja K. Christensen OCR atlet

2017 har været et helt fantastisk år for mig. Året startede ud med at jeg ENDELIG var blevet fri for alle mine skader. Det betød at min løbeform endelig kunne blive forbedret.

Alligevel startede det ikke ret godt ud, da jeg ved årets første store løb – Nordic Race Strandparken måtte udgå efter bare 1,5 km (læs mere om dette i et tidligere blog). Måneden før det havde jeg fået en 7. plads i Polar Evolution Race, hvilket jeg heller ikke var tilfreds med. 18073596_10154568867623435_1870320000_n

Det startede altså ikke for godt ud, og jeg var overbevidst om at jeg nu ingen chance havde mere for at ligge godt i Nordic Race Ligaen, og da slet ikke at vinde den, hvilket på daværende tidspunkt var en drøm ude i fremtiden.

Mit store mål for 2017 var blot at komme tilbage på podiet igen.  På trods af de to første løb ikke var gået særlig godt, slog det mig ikke ud. I stedet brugte jeg det konstruktivt og arbejdede videre med de ting, der skulle arbejdes på.

Endelig gav det pote!! – eller podie 😉 Efter årets første podieplads tog det fart. Alle de efterfølgende løb endte med en podieplads. Målet var nået. En helt fantastisk følelse, når det hårde arbejde betaler sig.

Lige pludselig var jeg kravlet op at listen i Nordic Race ligaen og havde nu mulighed for at vinde hele ligaen. 2 tredjepladser og 2 førstepladser gav mig de point der skulle til for at vinde hele ligaen – det havde jeg virkelig ikke turde håbe på. Er ovenud lykkelig for dette!

EM og VM gik også fantastik godt. Jamen jeg kan slet ikke få smilet fra læberne væk, når jeg tænker på det. Jeg er så fucking glad og mega stolt – det må man gerne være ik? At vinde min aldersgruppe til VM har været en kæmpe drøm siden 2015, hvor jeg deltog første gang til VM.

Lige nu ser jeg frem mod 2018 med kæmpe store forventninger og en kæmpe gejst. Dog vil jeg lige nu bare nyde, at 2017 var et helt fantastisk år for min sportskarriere 🙂

Oversigt over de største sejre:

Verdensmesterskabet 2017
Short course (AG 20-29) – GULD
Standard course (AG 20-29) – SØLV

Europamesterskabet 2017
Short course (AG 20-25) – GULD
Standard course (Professionel) –  4. plads

Nordic Race Ligaen – Guld

DM ligaen Elite – Sølv

En kæmpe stor tak til mit sponsorteam 2017:

 Nordjyske bankRecoverFit Fusion  

 

230_1_brecoverfitFusion_logo_black_RGB

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s