Mental afkobling

#OCRlife

Lørdag den 28/10 havde jeg besluttet at tage mig en pause fra alt, der hedder træning. Jeg inviterede et par veninder på Champagne og masser af hygge. Lige pludselig havde jeg også købt Breezer og Mokai, samt lavet et stort fad nachos. Okay, så gik der lige for alvor hygge i den… 23022024_10214496895273652_117630888_n

 

Jeg drikker sjældent, og hvis jeg gør, drikker jeg mig ikke fuld. Jeg har altid lært at man ikke skal blande alkohol og træning. Jeg har faktisk utroligt svært ved at tillade mig selv bare et enkelt glas, selvom jeg godt ved at et enkelt glas eller to en gang imellem IKKE skader min form. Det sidder bare så dybt i mig, at det er forkert, og at jeg bliver i dårligere form…

Nå, men med en lang og hård sæson og et veloverstået VM, så var det altså på tide at fejre. OG HOLD NU OP en fest vi havde!! Wupwupwup.. Efter en Breezer og et glas champagne, så var jeg stang Bacardi. Forsatte min brandert næsten helt til kl. 02.00 (meget sent for mig).. Jeg havde virkelig fået drukket en hel del! Tror stadig jeg var fuld, da jeg vågnede.. Søndagen blev brugt på total afslapning. Først af sted til spa efterfuld af saunagus. Herefter blev der spist diverse fastfood ting. Don’t jugde!

I dag er det så mandag og jeg skulle tidligt op både på arbejde og for at træne. Første træning gik fint 45 min TRX og herefter 30 min Puls/Styrke – selvfølgelig på mit eget hold i FitnessDK 😉

Herefter hjem og få lidt mere at spise og så stod den på 10 km løbetur. Jeg havde faktisk besluttet at jeg ville løbe stille og roligt, da jeg jo selv synes, at det var lidt synd for mig efter min “vilde” bytur. Jeg blev overrasket !! 10 km på 43.42 min. :O Hold nu op der var fart i mine ben! Jo jo, jeg prustede da en helt del på turen, men benene ville bare fremad – og det skal lige siges at det bestemt ikke var en flad rute 😀

Så nu sidder jeg her og spekulere lidt… er det virkelig så slemt at have sådan en tur en gang imellem? Og ødelægger det virkelig formen? Jeg tror faktisk at det er meget sundt at f koblet af både fysisk og psykisk.

Om det var det skønne vejr, alt den mad jeg havde spist søndag, eller bare om det kan være den mentale afkobling lørdag. Det ved jeg ikke. Men jeg ved, at det ikke kan være så slemt, når man to dage efter rammer sin PR på 10 km. #Fantastiskløbetur

23115006_10214496699908768_526689480_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s