Løbemakker

Har du svært ved at komme af sted på dine løbeture, eller er du ved at miste motivationen? Mit bedste råd: Få en løbemakker!

For et halvt års tid siden fik jeg mig en løbemakker, og ja, en ven for livet. Jeg har altid løbet alene før det. Jeg kunne ikke rigtig lokke nogen med på mine løbeture, og jeg vidste egentlig heller ikke hvad det ville betyde at få en løbemakker, så jeg pressede heller ikke på med det. Det ved jeg dog nu!

Kære løbemakker aka Marie-Louise. Tak for dig. Tak for dit selvskab på de lange løbeture. Tak for at presse mig på mine intervaller og kæmpe stort tak for at jeg kan dele alt med dig på vores mange ture.

Hun var faktisk en af mine klienter som jeg startede med at hjælpe på hendes vej til eliten i OCR. Jeg vidste godt at hun havde haft en ret vild løbeform førhen. Den kom hurtigt igen, så jeg begyndte at tage hende med på mine egne træningspas og før vi så os om havde vi udhvilket et nært venskab og blev faste løbemakkere.

Løbeturene er bare blevet meget sjover med hende! -og generelt længere. Og de kan ikke aflyses, når man har en aftale. Man hænger ligesom på den aftale man har lavet, og det er nu meget godt, når vejret ikke er det bedste, og man mest har lyst til at blive hjemme under dynen.

Man behøver overhovedet ikke at løbe sammen hver gang. Det ville næsten være for besværligt. Har du ikke allerede en løbemakker så prøv det – og hvis du har, så skynd dig at lave en aftale og kom ud og løb med din makker i det skønne efterårsvejr vi har i dag 🙂

 

Mine tempoture løber jeg altid alene og det bliver jeg nok ved med medmindre jeg finder en som har lyst til at presse mig her. Er det dig – så skriv gerne 🙂

Nu vil jeg hoppe i løbetøjet, så jeg er klar til dagens løbepas som selvfølgelig er sammen med min trofaste løbemakker 🙂

14907256_1019089448200445_5360689837576506623_n

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s