Det var bare ikke godt nok – EM 17

Jeg kom igennem Europamesterskabet 2017 med blandede følelser. På den ene side var jeg enormt stolt og glad for mine egne præstationer. På den anden side var jeg skuffet over alle de fejl og mangler der var til selve eventet.

Det første der sker er, at jeg får at vide at der er præmieoverrækkelse kl. 19.00. Jeg tager derfor tilbage til mit hotel og får slappet lidt af. Kl. 17.00 ser jeg på livestream at de begynder at gå i gang med præmieoverrækkelsen. De havde ikke givet besked om dette nogen steder!? Vi drøner af sted i bilen for at nå frem, men det står hurtigt klart at jeg ikke kan nå det. I stedet kan jeg følge med på livestream at de overækker medaljerne. De når til min aldersgruppe og kalder 1,2 og 3 op – øh hov, vent lige lidt… De råber ikke mit navn op, men i stedet bliver nr. 2 råbt op som nr 1. Hold nu op hvor blev jeg sur! Sådan en omgang amatøragtigt pis! F*!%& !!!

Jeg når at tænke, om jeg mon kunne være blevet diskvalificeret af en eller anden årsag, som jeg ikke selv var klar over. Men nej, jeg ved jeg har gennemført alt. Dette kunne på ingen måde være min fejl. Jeg får klaget til arrangørene og de finder ud af efter noget tid at de har lavet en fejl. Heldigvis er de rigtig søde og imødekommende og gør deres bedste for at hjælpe mig – og alle de andre som var blevet registreret forkert.

Fejlen skyldes at de havde sat mig i et forkert heat, så jeg havde fået 1 time lagt oven i min tid. Jeg havde dog tjekket dette inden og der sagde de at alt var som det skulle være. De undskylder og lover mig en ny præmieoverrækkelse dagen efter. Det bliver selvfølgelig aldrig rigtig det samme.

20527196_10212885437678044_661815242_n
Lørdag ventede vi 2 timer på præmieoverrækelse – som ente med at blive udskudt til dagen efter

Heldigvis havde de lært at deres fejl til lørdagens løb – og inden præmieoverrækkelsen offentliggjorde de top 10, så man kunne nå at klage inden der blev givet guld til de forkerte. Der var dog så mange klager at præmieoverrækkelsen blev udskudt til dagen efter.

På banen sker der en fatal fejl. Der er ikke sandsække nok til alle, da elitemændende når denne forhindring (sandsække skulle bæres 1,5 km). Det betyder at flere elitemænd må stå og vente i 5 min før de kan få en sandsæk. Heldigvis var det ikke et problem, da det blev elitekvindernes tur. Derudover var officials (dommerne) slet ikke klædt ordenligt på! De gav forkerte instruks på hvordan en forhindring skulle forceres, og andre steder rettede de ikke på deltagere der “snød”.

Jeg forstår ikke at det kan gå så galt til et mesterskab. Systemfejl,20464648_10213721495169134_1775247249_n fejlinformation, fejl på banen osv… Tog OCR sporten lige et ordentligt skridt tilbage? Jeg ved godt at der kan ske fejl – også til et mesterskab, men fandme ikke så mange! Næste år bliver det muligvis nogle nye arrangører – måske det bliver danske og så i Danmark – det kunne være fedt. Jeg synes generelt at der er virkelig godt styr på løbene i Danmark. Så det vil være et godt bud på hvem der skal løfte opgaven i 2018.

Jeg vil også lige sige at på trods at de fatale fejl og mangler til EM 17, så var det altså en mega fed og hård forhindringsbane. Det skal de have ros for 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s