Årets første sponsorat!

Så blev årets første sponsor fundet! Kontrakten er nu underskrevet og Nordjyske Bank – Kastetvej Aalborg har sagt ja til at hjælpe mig med at komme af sted til mine store løb i år.

Som de fleste nok har opdaget, så er OCR en dyr hobby. Løbende er dyre og bor man i Nordjylland, ja så er der en stor transportomkostning til hver eneste løb. Den store post er selvfølgelig til EM i Holland og VM i Canada. Pyha, det kræver altså en del penge.

Jeg er derfor super glad og beæret over et samarbejde med Nordjyske Bank!

Jeg har igennem mine 25 år haft bank flere forskellige steder. Jeg ved at man sagtens kan stille krav til sin bank, og at man sagtens kan genforhandle aftaler en gang imellem. Det forsøgte jeg i min tidligere bank, og her blev jeg mødt at initiativløse medarbejdere, som ikke engang gad at kigge på mine forskellige foreslag. – og renten kunne de heller ikke gøre meget ved. Jeg havde ellers været loyal kunde i ca. 5 år hos dem, og betalte dem en høj rente på mit daværende boliglån.

Opfordring til alle andre: STIL KRAV eller skift bank. Jeg undersøgte selv markedet lidt og var til samtale i nogle forskellige banker. Det skal siges at jeg ledte efter en lavere rente på mit boliglån.

I Nordjyske Bank på Kastetvej i Aalborg blev jeg mødt af en Bankmand som tog mig seriøs, og som rigtig gerne ville give mig et bedre tilbud, end det min min nuværende bank kunne tilbyde. Kombinationen af en super kompetent Bankmand og en laaaangt bedre rente kunne jeg ikke sige nej til. Så jeg flyttede – eller det vil sige Nordjyske Bank og min nye Bankmand tog sig af alt og flyttede mig over til dem. Nemt og hurtigt, og hold nu op en masse penge jeg har sparet! Yeah, flere penge til OCR budgettet 🙂

Efter vi havde lært hinanden lidt at kende henover det sidste år, valgte Nordjyske Bank – Kastetvej, at træde til med lidt hjælp til min sport, så jeg kan komme af sted til EM og VM i år. Nok en lille hjælp for dem, men en kæmpe hjælp for mig. Så tusind tak til Nordjyske Bank 🙂

Husk: Stil krav til din bank – undersøg markedet – spørg gerne mig hvis du har brug for hjælp

IMG_4453
Keep calm and work hard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s