Polar EvolutionRace 2017

Så blev OCR sæsonen skudt i gang! Det gjorde den for mit vedkommende den  12/3-17  til Polar Evolutionrace. I år har jeg besluttet at lave en lille evaluering efter min deltagelse af de forskellige løb.

Det var egentlig først et par dage inden selve løbet, at det gik op for mig, hvad det egentlig var jeg havde meldt mig til. Jo jo, jeg er forhindringsløber, og ja, det er et forhindringsløb… Men dette løb er alligevel ret anerledes i forhold til de andre.

I ugen op til offentliggjorde arrangørene løbende nogle af de forhindringer vi skulle igennem. Puha, det bliver tungt, meget tungt.. Jeg vidste det jo egentlig godt at der ville være mange af disse forhindringer, men så mange havde jeg alligevel ikke regnet med..

Tunge atlassten, dækflip, bajle carry, “tønde med vand i” carry, sten træk, sten løft osv… Lige præcis de ting jeg er dårligst til. Selvom jeg var lidt bekymret for om jeg overhovedet kunne løfte de sten, så gik jeg alligevel til det med oprejst pande.

Starten gik! Vi blev sendt af sted i små heats hvilket faktisk var super fedt. Vi undgik kø og undgik at sparke hinanden på vej over forhindringer – hvilket ofte sker til de andre løb.

Jeg kom ret godt fra start og der var flow i mit løb.. Så mødte jeg en forhindring jeg ikke kendte eller havde prøvet før. Et bræt skulle løftes op og rundt og så op på plads igen. Egentlig ret simpelt. Der hang ekstra vægt på den, så den var ret tung. Da jeg skulle have den tilbage på sin plads gik det galt. Shit, jeg kunne jo ikke få den op igen. Den var kommet langt ned, da den skulle lægge på mine arme. Jeg er jo kun 1.60 cm, så for at få den op igen måtte jeg have den næsten i strakt arm. Jeg endte med at tabe den og fik bøvlet en del med den. Til sidst fandt jeg teknikken og så lykkedes det. Yeaaah!

Det kostede mig dog noget tid og jeg endte på en 7. plads. – heldigvis nok til en EM kvalifikation. Jaaa!

Løbet var bygget op sådan at vi skulle løbe en omgang og så hen til en station med 2 øvelser. Derefter forsatte vi endnu en omgang og så hen til den næste station med 2 øvelser. Så ud på en sidste omgang og hen til den sidste station med de sidste 2 øvelser – hvor den sidste var en tur under vandet. Det var faktisk slet ikke så slemt.

Tungt og hårdt løb med masser af udfordringer. Det var nu ret sjovt, også selvom det ikke var det bedste løb til mig. Jeg blev udfordret og det var rigtig fedt. Der var dog også et par enkelte forhindringer som lå lige til mig – bla. irish style, murene og armgang i telefonpælen. Det virkede også meget publikumsvenligt, da stationer lå næsten ved siden af hinanden. – og så var det et naturskønt område 🙂

Det dummeste var dog at jeg efterlod mit tøj og sko i en plastikpose på pladsen. Der var en ude og kigge efter det dagen efter, men der var det tilseydelande blevet fjernet. Kan næsten ikke forstille mig at nogen har stjålet det, men det er da en mulighed. Pisse ærgerligt. Nå ja udover det så fik jeg heller aldrig mine låse træningsbukser igen, som jeg havde lagt inde i check in. Baah.. Det dyrt at være glemsom.. Men jeg mener nu, at man skal kunne have lov at efterlade sine ting uden at de bliver fjernet eller stjålet.

17212074_1911046379128730_6116092895611884840_o

Irish style

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s