Brr.. Kulde=manglende motivation

Nu kommer der igen sne!

Jeg havde lige nået at glæde mig over at vejret var blevet mildere, og så kommer der frost og sne.. igen.. Umiddelbart har jeg ikke meget imod snevejr, det kan faktisk være ret hyggeligt. Men når der står løb på programmet, og der er iskoldt udenfor, så kan det altså være ret svært at komme af sted.

Udover at det er hammer koldt, så bliver sko og strømper også gennemblødt af det kolde sne. Det er virkelig en forhindring for mig og min motivation. Det værste er dog, at min mobil ikke kan tåle kulden!! Jeg opdagede det første gang, da jeg var ude på en løbetur i frostvejr. Efter 5 km gik den simpelthen bare ud, og kunne først tændes igen, da den havde siddet i opladeren et par minutter. Skidt med at min distance ikke blev registeret, men at skulle løbe uden musik på den kedelige rute jeg havde valgt, ej det gad jeg simpelthen ikke igen.

Måske jeg bare skulle få skaffet mig det løbeur.. og så må mobilen bare blive pakket ind i noget, der kan holde den varm under turen og så blive nede i lommen. For musik det skal jeg altså have med, når jeg løbetræner uden forhindringer.

Dagens løbetræning blev erstattet med crossfit – ingen våde sko, varme i hallen, musik og masser af glade mennesker. 🙂 🙂

juli-2015-013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s