Never give up!

For et halvt år siden fik jeg beskeden; “Du skal stoppe med at løbe, NU!”.. Fortvivlet og ked af det gik jeg hjem fra ortopæden med den nye besked. Kunne det virkelig passe at det skulle slutte for mig her? Allerede? Jeg var jo slet ikke kommet i gang endnu…

2 uger inden beskeden var jeg blevet europamester i min aldersgruppe  (25-29 år). Det var jo lige begyndt at gå godt for mig. Jeg var dog godt klar over at min krop var slidt, men at den eneste løsning ville være at stoppe med at løbe, det kunne jeg ikke tro på.

Igennem 3,5 år har jeg haft problemer med skinnebensbetændelse on and off. Jeg har også haft mange andre skader, men det der har hæmmet mig allermest er klart skinnebensbetændelsen. Til de store løb er det marginalerne der skiller os ad, og uden en god løbeform, kommer du ikke ret langt. Blot en måned inden EM haltede jeg efter at have løbet intervaller på 200 meter.. Det så altså ikke for godt ud.

Både EM og EM kvalifikationsløbet tog hårdt på mine ben og ankler. Begge løb var gået godt, og nu måtte jeg så betale prisen. Lyttede jeg til ortogpæden? Nej, bestemt ikke. Jeg synes det er forkert at sige, at man bare skal give op. Benene fik lidt ro, og så startede jeg ellers stille og roligt op igen.

Jeg har stort set prøvet ALT mod mine skinneben. Fysioterapi, nye sko, løbepause, massage, akupunktur, drikke persillevand osv… Måske er det kombinationen af det hele der 2015 522.JPGhar hjulpet mig

Den vigtigste faktor må være at jeg ikke gav op. – og guess what, jeg kan løbe igen! 2017 bliver året hvor min løbeform bliver markant bedre! #nevergiveup #OCRjyde

Tusind tak til RecoverFit for at have hjulpet mig igennem alle mine skader.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s