Jeg tager springet!

 

Fra nytår 2017 tager jeg springet som personlig træner og OCR atlet på fuldtid. Jeg har altid drømt om at være selvstændig, men opdraget med at man skal have noget at falde tilbage på. Jeg fik noget at falde tilbage på allerede for 3 år siden, hvor jeg blev færdiguddannet hos Skat i offentligt administration. Samfundet og normerne pressede mig i retningen af at jeg skulle få mig et fast arbejde, så det gjorde jeg. I de sidste 3 år har jeg arbejdet med administration i det private hos virksomheden Markman. Jeg har altid været glad for jobbet, men har altid vidst at det ikke var min endestation. I 2016 gik jeg lidt ned i tid på arbejde, så jeg fik mere tid til min sport. Jeg har fået stor opbakning fra Markman, og det har betydet at jeg har kunnet udvikle mig til en endnu bedre atlet.

De næste år vil jeg bruge på at nå mine mål om at blive en af verdens bedste OCR atleter. Sideløbende vil jeg nu arbejde som personlig træner. Jeg tilbyder selvfølgelig OCR træning, men jeg har også lavet et nyt koncept HomeFit, hvor jeg kommer hjem til mine klienter. Jeg ønsker ikke udelukkende at træne atleter, men ønsker også at hjælpe dem d13178933_1772201343013235_5694343982270898972_ner har det svært med bare at komme af sted til træning. Jeg tror på at med den rette coaching, så kan alt lade sig gøre.

Det er meget skræmmende lige pludselig at skulle stå uden fast indtægt -men det er endnu mere skræmmende, at skulle lægge under for normen, og forsætte i de trykke faste rammer, for så at fortryde senere at jeg aldrig gjorde noget. Det er jo ikke det, som jeg drømmer om. Og hvis man drømmer om noget, skal man så ikke gå efter det? Frygten for ikke at lykkes skal i hvert fald ikke stoppe mig. Jeg bliver måske ikke verdensmester i OCR, og jeg bliver nok ikke ligefrem millionær af min forretning. Til gengæld kommer jeg til at lave det jeg holder allermest af – og det giver mig den største lykke.

Katja K. Christensen

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Jeg tager springet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s